Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά

«Φύλλα κρατάει.. μα δέντρο δεν είναι, τη σκέψη μετράει.. κεφάλι δεν είναι. Κι αν άψυχο είναι... μιλάει, γιατί στο κορμί του τα λόγια κρατάει»

   Μέσα από αυτό το τρυφερό και έξυπνο αίνιγμα για το βιβλίο, η ομάδα εθελοντών πρόληψης των εξαρτήσεων Βραχναιίκων-Παραλίας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για παιδιά από 8-12 ετών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:30 στον χώρο εκδηλώσεων «Δημήτρης Τσίγκας» (Συγκρότημα Πατρινής παιδικής εξοχής) στην παραλία Ροϊτίκων.

   Στην συνάντηση τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα μέσα από μια συγκινητική ταινία να ευαισθητοποιηθούν για την αξία του βιβλίου στη ζωή μας, να δραστηριοποιηθούν σε παιχνιδοκατασκευές, να δημιουργήσουν το δικό τους βιβλίο με τους αγαπημένους τους ήρωες, να ανταλλάξουν μεταξύ τους βιβλία και να μοιραστούν μαζί μας τις ευχές τους για την καινούργια χρονιά που έρχεται.

   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Έργων Αυτεπιστασίας και Υπεύθυνο για θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχναιίκων και Παραλίας κο Γιώργο Σιγαλό.

   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Κυρίτση Βίκυ ή την κα Γεωργοπούλου Γιώτα (στελέχη του Κέντρου Πρόληψης), καθημερινά από τις 8:00-15:00 στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας 2610-226948, 2610-623290.

 status-infoΑΦΙΣΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ