Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

Παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου παιδικού βιβλίου "Χριστούγεννα στη Γελανδία"

    Μια διαφορετική παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου παιδικού βιβλίου «Χριστούγεννα στη Γελανδία» εκδ. Λιβάνη από τη συγγραφέα Αναστασία Ευσταθίου. Το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα συμβούν μαγικά πράγματα στο χώρο συναντήσεων της εθελοντικής ομάδας «Διέξοδος», παράπλευρα Ι. Ναού Αγ. Παντελεήμονα Αιγίου (είσοδος από Κλ. Οικονόμου), καθώς θα ξεπηδήσει από τις σελίδες του βιβλίου ο φούρναρης με τα αγαπουλίνια, τα διάσημα φρουτάκια του δάσους της αγάπης και θα ξεσηκώσει τα παιδιά να τα στολίσουν και… να τα φάνε, μέρες γιορτινές που είναι, γιατί οι δύστυχοι καιροί χρειάζονται γέλιο, χαρά, προσφορά και πολύ αγάπη.

    Την εκδήλωση διοργανώνει η «Διέξοδος», εθελοντική ομάδα πρόληψης Αιγίου, του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας με τη στήριξη του Δήμου Αιγιαλείας.

    Για να δηλώσετε συμμετοχή (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) επικοινωνήστε με τη κ. Πηνελόπη Κεπενού στα τηλέφωνα: 26910 61313 (πρωινές ώρες), 6973343956 . Η εκδήλωση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι το χαμόγελο και τη διάθεσή σας για παιχνίδι………..
    Σας περιμένουμε!!!!!!!!!

afisa Xristougenna AigioΚλικ στην αφίσα για μεγέθυνση