Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

Σεμινάριο για ζευγάρια στην Πάτρα 2020

αφίσα για σεμινάριο για ζευγάρια 2020

Σεμινάριο για ζευγάρια πρόκειται να υλοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας με θέμα: «Φροντίζουμε τη συντροφική μας σχέση» και στόχο να συζητηθούν θέματα που αφορούν την σχέση του ζευγαριού όπως: τι εμποδίζει την επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων και πως μπορεί να βελτιωθεί, ποιες είναι οι ανάγκες των γυναικών και των αντρών από τη σχέση, πως παραμένει ικανοποιητική μια μακροχρόνια σχέση κ.λπ. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στην Πάτρα στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (ΝΕΟ Αθηνών-Πατρών 35 – έναντι αρχαιολογικού μουσείου) από 6 Μαρτίου μέχρι και 10 Απριλίου 2020, κάθε Παρασκευή για 6 συναντήσεις από τις 18:00 έως 20:30.

Οι άνθρωποι, στην αρχή μιας συντροφικής σχέσης, με πολλή αφοσίωση στρέφονται ο ένας στον άλλον και προσπαθούν να έχουν μια καλή σχέση. Στην πορεία της ζωής όμως μοιάζει σαν να περιμένουν πως η σχέση θα είναι εκεί και θα λειτουργεί από μόνη της, παραβλέποντας πως κάθε σχέση για να παραμείνει ζωντανή χρειάζεται φροντίδα. Σε αυτό ακριβώς σας προσκαλούμε, να φροντίσουμε τη συντροφική μας σχέση!!!

Ο αριθμός των ζευγαριών που θα συμμετέχουν θα είναι περιορισμένος και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr (Υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός).

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Χρησιμοποιείστε πεζά (όχι κεφαλαία, εκτός από τα αρχικά) γράμματα.
Χρησιμοποιείστε πεζά (όχι κεφαλαία, εκτός από τα αρχικά) γράμματα.
π.χ. 2610123456
Αν δεν έχετε αφήστε το πεδίο κενό.
Για τον καλύτερο σχεδιασμό του σεμιναρίου θα θέλαμε να μοιραστείς μαζί μας κάποιες σκέψεις σου για το σεμινάριο:

Μετά την λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για την περαιτέρω συνεργασία.