Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

Ομάδες γονέων 2020

Αφίσα για γονείς 2018-2019

Δηλώστε συμμετοχή στις ομάδες γονέων που και φέτος υλοποιεί το Κέντρο Πρόληψης με δωρεάν συμμετοχή.

Ομάδες γονέων πρόκειται να υλοποιηθούν στην Πάτρα με δωρεάν συμμετοχή από επαγγελματίες του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας. Οι ομάδες θα έχουν διάρκεια 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις και θα πραγματοποιηθούν για τους γονείς παιδιών προσχολικής & σχολικής ηλικίας κάθε Δευτέρα 17:00-19:30 από 13 Ιανουαρίου ως 9 Μαρτίου 2020, για τους γονείς εφήβων κάθε Τετάρτη 17:00-19:30 από 15 Ιανουαρίου ως 4 Μαρτίου 2020, ενώ θα λειτουργήσει και πρωινή ομάδα κάθε Τρίτη 10:00-12:00 από 14 Ιανουαρίου ως 3 Μαρτίου 2020. Οι συναντήσεις των ομάδων γονέων θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (ΝΕΟ Αθηνών – Πατρών 35).

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς όσα γνωρίζουμε παραδοσιακά για το μεγάλωμα των παιδιών συχνά αποδεικνύονται ανεπαρκή στην διαχείριση καθημερινών ζητημάτων με τα παιδιά και τους έφηβους. Όλοι μας ως νέοι γονείς κυριευτήκαμε από άγχος για το αν θα καταφέρουμε να φροντίσουμε ικανοποιητικά το παιδί μας και πορευτήκαμε αξιοποιώντας ασυνείδητα το παράδειγμα των γονέων μας αλλά και δικές μας πεποιθήσεις σχετικά με το τι σημαίνει ικανοποιητική γονεϊκή φροντίδα για ένα παιδί. Ο σύγχρονος τρόπος όμως ζωής, η πίεση, οι αναπόφευκτες δυσκολίες στο μεγάλωμα των παιδιών, οι επαγγελματικές απαιτήσεις και η μοναξιά εντείνουν το συναίσθημα της ανεπάρκειας στο γονεϊκό μας ρόλο. Οι ομάδες γονέων έρχονται να αποτελέσουν ένα πλαίσιο ασφάλειας για να μοιραστούμε αγωνίες, να πάρουμε στήριξη ο ένας από τον άλλον, να αξιοποιήσουμε τις θεωρητικές γνώσεις για τα αναπτυξιακά στάδια των παιδιών μας και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό ως γονέα και ως άνθρωπο.

Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας λόγω περιορισμένης δυνατότητας συμμετοχής στις ομάδες, στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 και στο www.kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/

Αίτηση συμμετοχής στις ομάδες γονέων 2020

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα ακόλουθα πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την έναρξη των ομάδων.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!!

Χρησιμοποιείστε πεζά (όχι κεφαλαία, εκτός από τα αρχικά) γράμματα.
Χρησιμοποιείστε πεζά (όχι κεφαλαία, εκτός από τα αρχικά) γράμματα.
(αριθμοί με κενά)