Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

Ομάδα ενδυνάμωσης γονέων στην Πάτρα

Αφίσα για ενδυνάμωση γονέων στην Πάτρα

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις θα υλοποιήσει τη φετινή χρονιά μια ομάδα ενδυνάμωσης γονέων η οποία θα ξεκινήσει τις συναντήσεις της στις 16 Ιανουαρίου 2019 και θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη 17:30-19:30 για 12 συνεχόμενες συναντήσεις. Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν γονείς που έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια γονέων του Κέντρου Πρόληψης που έχουν υλοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα θα διαπραγματευτεί θέματα που αφορούν την σχέση γονέων παιδιών, με στόχο την ενδυνάμωση των γονέων, την βελτίωση της επικοινωνίας στην οικογένεια και την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων. Ο τρόπος υλοποίησης της ομάδας βασίζεται στην βιωματική προσέγγιση η οποία αξιοποιεί τις εμπειρίες των μελών και την αλληλεπίδραση στην ομάδα.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνες: Σταύρου Θωμαΐς – Κοινωνική Λειτουργός & Αλεξίου Χαρά – Ψυχολόγος) ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/

Οι αιτήσεις ολοκληρώθηκαν.