Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

Ομάδα εφήβων 15-17 ετών στο Αίγιο

αφίσα για ομαδα εφήβων

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας ανταποκρινόμενο στο αίτημα που έχει εκφραστεί από έφηβους που έχουν συμμετάσχει τα προηγούμενα χρόνια σε δράσεις του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου, πρόκειται να ξεκινήσει μία ομάδα για εφήβους ηλικίας 15-17 ετών το μήνα Νοέμβριο στο Αίγιο.

Οι νέοι που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία μέσα από δημιουργικούς τρόπους να γνωριστούν με συνομηλίκους τους, να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, να μοιραστούν προβληματισμούς και ανησυχίες σε ένα ασφαλές περιβάλλον και μέσα από την ομάδα να επεξεργαστούν ζητήματα όπως: πως επικοινωνώ και σχετίζομαι με τους άλλους, πως επιλέγω και παίρνω αποφάσεις για τη ζωή μου, πως διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου, πως μπορώ να πετύχω όσα ονειρεύομαι κ.ά. Την ευθύνη της ομάδας θα έχουν στελέχη (επαγγελματίες ψυχικής υγείας) του Κέντρου Πρόληψης.

Η Ομάδα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 20:00-22:00 και θα ολοκληρωθεί σε 6 συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες και θα πραγματοποιούνται στο Στέκι της εθελοντικής ομάδας «Διέξοδος» Αιγίου, στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονα (είσοδος από Κλ. Οικονόμου).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους είτε συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω, είτε τηλεφωνικά στο 2610226948, είτε με μήνυμα στην σελίδα https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/ δηλώνοντας όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη της ομάδας κα Γιάννα Ζορμπά, Κοινωνική Λειτουργό στα τηλέφωνα 2610 226948 και 2610 623290.

Οι αιτήσεις ολοκληρώθηκαν.