Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ 18-25

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι στο Κέντρο Πρόληψης, Καλλίπολις, ξεκινά δράση-ομάδα για νέους ηλικίας 18-25 ετών «Create Yourself, Create Yourframe».
Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν όσοι νέοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν κοινωνικά σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, να αλληλεπιδράσουν με συνομηλίκους τους και να εκφραστούν μέσα από δημιουργικούς τρόπους. Σκοπός της ομάδας είναι η ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των δεξιοτήτων των νέων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα-ομάδα με τίτλο «Create Yourself, Create your Frame» πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά από το Κέντρο Πρόληψης, Καλλίπολις με μεγάλη ανταπόκριση της φοιτητικής κοινότητας. Η συγκεκριμένη δράση έρχεται να καλύψει ανάγκες που εχουν εκφραστεί από τους νέους μέσα από παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα γίνονται κάθε Πέμπτη 17:00-19:00 στο νέο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος), από 10 Νοεμβρίου. Εμψυχωτές της ομάδας θα είναι επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Καλλίπολις με εμπειρία στην εμψυχώση νέων.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης κ.Γεωργοπούλου Γιώτα ή κ. Κουρλέση Ελένη στα τηλ. 2610-226948, 2610 623290 η στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

afisa-omada-neon-11-2016