Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

Ομάδα για νέους & νέες 18-25 ετών

CREATE YOURSELF CREATE YOUR FRAME

ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ 18-25 ΕΤΩΝ

αφίσα για ομαδες νέων

Σας ενημερώνουμε ότι στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, «Καλλίπολις», θα λειτουργήσει και φέτος η Ομάδα Ενδυνάμωσης και Κοινωνικής Δραστηριοποίησης Νέων, ηλικίας 18-25 ετών «Create Yourself, Create Your Frame».

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν όσοι νέοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν κοινωνικά σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, να αλληλεπιδράσουν με συνομηλίκους τους και να εκφραστούν μέσα από δημιουργικούς τρόπους. Σκοπός της ομάδας είναι η ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των δεξιοτήτων των νέων.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα 17:45-19:45 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος), από 4 Οκτωβρίου. Εμψυχωτές της ομάδας θα είναι επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις» με εμπειρία στην εμψύχωση νέων.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kpachaia.gr ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την κα Γιώτα Γεωργοπούλου στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης στα τηλ. 2610-226948 και 2610 623290.

Αίτηση συμμετοχής

Χρησιμοποιείστε πεζά (όχι κεφαλαία, εκτός από τα αρχικά) γράμματα.
Χρησιμοποιείστε πεζά (όχι κεφαλαία, εκτός από τα αρχικά) γράμματα.