Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2016/17

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην ανάγκη ευαισθητοποίησης των γονέων, σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των παιδιών και την φετινή χρονιά δίνει την δυνατότητα υλοποίησης ενημερωτικής συνάντησης για γονείς στο πλαίσιο του σχολείου.
Στόχος αυτών των συναντήσεων είναι η ανάπτυξη ουσιαστικής συζήτησης με τους γονείς μέσα από πρακτικά παραδείγματα της καθημερινής αλληλεπίδρασης γονέων και παιδιών. Οι ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποιούνται μετά από αίτημα των Διευθυντών ή των Συλλόγων Γονέων. Τα σχολεία καλούνται να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω θέματα στο οποίο επιθυμούν να εστιάσει η συζήτηση με τους γονείς.

Τα θέματα είναι:
  1. «ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: διατηρώντας την σύνδεση με τα παιδιά μας ανοιχτή»
  2. «ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ: Μιλάμε αλλά επικοινωνούμε;»
  3. 2. «Τα όρια στην οικογένεια και η συμβολή τους στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών»

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για γονείς στο σχολείο σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, καθώς τα αιτήματα από τα σχολεία κάθε χρόνο αυξάνονται.

Λήξη προθεσμίας αποστολής αιτήσεων: Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τρεις τρόπους:

  1. Στα τηλέφωνα: 2610 226948 & 2610 623290 καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00 και Δευτέρα και Τετάρτη και το απόγευμα από τις 18:00 έως τις 20:30.
  2. Συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την online αίτηση στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.
  3. Κατεβάζοντας την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ - Αίτηση - και να την στείλετε συμπληρωμένη μέσω FAX (2610 – 226 948, 2610 – 623 290) ή στο Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Όλο και πιο έντονα αναδύεται στις μέρες μας η ανάγκη για αλληλεγγύη, συνεργασία, σύμπραξη δυνάμεων σε ένα κοινό σκοπό: το σχολείο και η οικογένεια μέσα από όπου τα παιδιά ξεκινούν το ταξίδι τους για την ζωή. Ας τους δώσουμε τα καλύτερα εφόδια που μπορούμε!
 

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.