Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τα νέα του Κέντρου Πρόληψης απευθείας στο email σας.

Ανακοινώσεις

20 Χρόνια Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας

Φίλες και φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση σας προσκαλούμε στην γιορτή που ετοιμάζουμε για τα είκοσι χρόνια λειτουργίας μας την Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 19:00 στο Royal Patras (Ακτή Δυμαίων 51).

Στην εκδήλωση θα υπάρχει αφιέρωμα στην εικοσαετή μας πορεία, θα βραβευτεί η ΠΡΟΤΑΣΗ και οι δύο ομάδες εθελοντών μας ενώ ο προσκεκλημένος ομιλητής κ. Γ.Γουρνάς, Δρ. Ψυχιατρικής - Θεραπευτής Ομάδας και Οικογένειας - Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου, θα απευθύνει ομιλία με θέμα: «Ενδυνάμωση & ψυχική ανθεκτικότητα σε καιρούς αδυναμίας;». Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια συναυλία στον κήπο του Royal Patras από το σύνολο μουσικής δημιουργίας «ΕΥΗΚΟΟΝ ΜΕΛΟΣ».
Δεν θέλουμε να λείπετε από αυτή τη γιορτή γιατί… Δυναμώνουμε Μαζί όπως έχουμε αποδείξει τα είκοσι χρόνια της συμπόρευσης μας!!!!

αφίσα δυναμώνουμε μαζί μικρή

διαβάστε περισσότερα20 Χρόνια Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας

Ομάδα εφήβων 15-17 ετών στο Αίγιο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας ανταποκρινόμενο στο αίτημα που έχει εκφραστεί από έφηβους που έχουν συμμετάσχει τα προηγούμενα χρόνια σε δράσεις του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου, πρόκειται να ξεκινήσει μία ομάδα για εφήβους ηλικίας 15-17 ετών το μήνα Νοέμβριο στο Αίγιο.

αφίσα για ομαδα εφήβων

διαβάστε περισσότεραΟμάδα εφήβων 15-17 ετών στο Αίγιο